top of page
kostym
kavaj
Un Filo di Seta -
Skräddarsydd kostym
Bespoke tailoring

Det här är linjen för skräddarsydda kostymer. Jag köper in exklusiva, vintage kostymer, använder tyget istället för att nyproducera och syr om till helskräddade, moderna plagg värda att bära under speciella dagar i livet!
 

Är du kanske politiker och ska på klimatmöte och vill föregå med gott exempel i en återbrukad, svensktillverkad kostym? Går du i giftastankar? Har du en kroppstyp som gör att du har svårt att hitta den där kostymen som sitter riktigt bra? Eller vill du bara känna känslan av lyx?

 

Vi har kostymen till dig! I vårt lager kan du välja ut en som du gillar och som jag sedan skräddarsyr till dig. Jag samarbetar även med Rekotex som är en leverantör i Borås som handlar upp överblivna tyger från textilproduktion, så skulle det vara så, syr jag även upp en helt ny kostym av dessa överblivna tyger i fantastisk kvalitet!


I dessa plagg läggs fokus på hantverket och passformen! Jag tar isär sömmarna och syr om kavajen på traditionellt vis med löst vattulin och brösttagel. Det ger plaggen fin form som dessutom förstärks genom pressning. Med hjälp av handsömnad bygger jag upp kavajen efter din kropps former. Allt görs av mig på plats i Malmö på rättvisa villkor och med fingertoppskänsla!

 

 

 

Detta säger våra kunder:

Har hämtat västen nu, den blev superfinast!!!:) - Gabriel O

Ville bara maila och säga TUSEN TACK för den superfina jackan! John har hämtat den och är så nöjd. Det blev verkligen en perfekt present - Ebba P.

Detaljbild fram
bröstficka
Knapphål ärm
Linnekavaj
Linnebyxor
Linnekavaj detaljbild
149372687_269520724553337_70663634464173
bottom of page